Redovisningsekonom till växande företag inom psykisk hälsa

Stockholm
Ansök senast: 2023-04-07

Söker du en flexibel arbetsplats som ser och tar hänsyn till individen? Vill du arbeta brett inom ekonomi och gillar löpande redovisning? Sporras du av att hålla god kvalitet och driva förbättringar? Då kan jobbet som redovisningsekonom på Modigo vara något för dig! 


Om Modigo 

Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner. 

 

Tjänsten  

Då vår redovisningsekonom går på föräldraledighet söker vi nu en ersättare för ett längre vikariat. Du kommer främst att sköta ekonomin för Modigo AB men även för systerbolaget ADHD Care AB. Du har mycket kontakt med såväl medarbetare som leverantörer. I arbetet ingår bland annat ansvar för löpande bokföring såsom avstämningar, kostnadsföring och periodisering samt kund- och leverantörsreskontra. 

Du arbetar i ett team som består av ytterligare en redovisningsekonom samt ekonomichef och du rapporterar till ekonomichef. Tjänsten är ett vikariat och vi ser gärna att du kan börja i juni. Vikariatet sträcker sig till juni 2024 med goda möjligheter till förlängning.  

Du är baserad på vårt huvudkontor i Läkarhuset vid Odenplan i Stockholm, men har även flexibilitet att arbeta hemifrån eller där det passar dig bäst.  

 

Om dig 

Vi söker dig som är utbildad ekonom och har minst tre till fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då anställningen är tidsbegränsad vill vi att du snabbt ska komma in i rollen. Det är mycket meriterande om du har arbetat inom privat vård och där underlag för fakturering av vårdtjänster skapas i journalsystemet. Ett krav är att du har goda kunskaper i Excel, god systemvana och gärna erfarenhet av Fortnox. Då du kommer ha mycket kontakter via såväl mail som telefon krävs goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.  

Som person är du självständig, flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Rollen innebär en hel del administration där du behöver vara strukturerad, noggrann och fokuserad. Vidare är du mån om god kvalitet, är kreativ och bidrar till en positiv utveckling både gällande dina egna uppgifter och verksamheten som helhet.  

 

Varför jobba på Modigo? 

På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner. Vi har kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:   

 • Fokus på kvalitet och kompetens. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund. Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar. 

 • Flexibilitet för individuella behov. På Modigo styr och planerar du ditt arbete utifrån det som behöver göras. Vi arbetar kontorstid med viss möjlighet till flexibilitet. 

 

 • Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.   

Frågor 

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ekonomichef Marie-Louise Wigén, 073-703 0770, marie-louise.wigen@modigo.se

Erbjudanden och samtal från rekryterings- och konsultfirmor undanbedes.

Så ansöker du 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via ansökningslänken. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 april 2023. Välkommen med din ansökan! 

 

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %