Specialistläkare i barnpsykiatri för behandling av patienter med ADHD

Lund, Göteborg, Stockholm och Sundsvall
Ansök senast: 2023-04-14

Vill du arbeta digitalt med medicinsk behandling av ADHD på fria arbetstider? Har du stort intresse för patientgruppen och vill ge dem hög kvalitet och ett gott bemötande? Är du noggrann, tycker om långvariga patientrelationer och vill ha stor påverkan på ditt arbete? Då kan ADHD Care vara arbetsplatsen för dig!

Nu söker vi en specialistläkare i barnpsykiatri med intresse och engagemang för behandling av patienter med ADHD. Hos oss får du ett utvecklande och flexibelt arbete i en verksamhet med individanpassning och hög kvalitet.

Om ADHD Care

ADHD Care är en digital specialistklinik som arbetar med medicinsk behandling av ADHD via säker digital kommunikation och videobesök. Alla våra medarbetare är specialistutbildade inom psykiatri. Till oss kommer patienter från hela Sverige som är i behov av vård efter ADHD- eller ADD-diagnos. Vårt arbete ska alltid genomsyras av hög kvalitet och vara evidensbaserat.

ADHD Care är en systerverksamhet till Modigo, som tar emot patienter för neuropsykiatriska utredningar och psykologisk behandling på mottagningar i Sundsvall, Stockholm, Göteborg och Lund. Inom hela företagsgruppen har vi en hög servicenivå och stor flexibilitet. Våra värderingar mod, kvalitet och medmänsklighet beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som i vårt dagliga arbete.

Om rollen

Nu söker vi en specialistläkare till ADHD Care på deltid för arbete med medicinsk behandling av barn med ADHD/ADD. Du kan utgå varifrån du vill i Sverige då all patientkontakt är digital. Arbetet kan ske helt på distans, men du är även välkommen att arbeta från någon av Modigos mottagningar centralt i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. 

På ADHD Care arbetar vi under devisen frihet under ansvar, vilket innebär att du kommer att ha stor möjlighet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig och din livssituation.

Du har möjlighet att arbeta antingen med en fast deltidsanställning eller som timanställd.

Om dig

Den vi söker arbetar evidensbaserat och har ett tydligt kvalitetsfokus. Vidare är du intresserad av utveckling av vården och verksamheten. Som person är du självständig, har hög servicekänsla och är flexibel samt har vana att arbeta digitalt. Du har god samarbetsförmåga, är förtroendeingivande och har en fin förmåga att skapa relationer med patienter.

Frågor

Välkommen att kontakta VD och verksamhetschef Cecilia Odelsparr, 0734-233 771, cecilia.odelsparr@modigo.se vid frågor.

Så ansöker du

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via ansökningslänken. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 april 2023. Välkommen med din ansökan. Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson

Karin Pihl

karin.pihl@modigo.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %