Specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri med uppdrag i Västernorrland, Västerbotten eller Östergötland

Västernorrland, Västerbotten eller Östergötland
Ansök senast: 2023-04-18

Konsult eller timanställning som specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri

Vill du jobba när det passar dig? Varva arbete på mottagning och i hemmet? Och fokusera på

NP-utredningar av hög kvalitet? Välkommen till Modigo! Vi är en flexibel vårdgivare med inriktning på neuropsykiatriska utredningar och stort hjärta för våra medarbetare och patienter.

Just nu söker vi specialistläkare inom barn- och ungdomspsykiatri för arbete med neuropsykiatriska utredningar i Västernorrland, Västerbotten eller Östergötland. Vi ser gärna att du vill etablera ett långsiktigt samarbete som konsult eller timanställd hos oss.

Om Modigo

Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Modigo präglas av en hög servicenivå och stor flexibilitet. Våra mottagningar finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.

I vårt systerföretag ADHD Care by Modigo ger vi medicinsk behandling till patienter med ADHD-diagnos. ADHD Care är en digital klinik som möter patienter från hela Sverige via video- och telefonsamtal. 

Om uppdraget

Som specialistläkare på Modigo arbetar du med neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar. Du tar emot patienter i våra eller vår uppdragsgivares lokaler i Sundsvall, Umeå eller Linköping. När du inte träffar patient förlägger du arbetet där det passar dig bäst, exempelvis i hemmet. Du har stor frihet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som gör att du får ihop livspusslet.

Främst letar vi efter dig som vill etablera ett långsiktigt samarbete där du återkommande arbetar hos oss som konsult eller timanställd.

Varför jobba på Modigo?

Här är några anledningar som våra medarbetare ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:

·        Fokus på kvalitet. På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare.

·        Kompetensutveckling. Du är omgiven av kompetenta kollegor, bland andra vårt nätverk av specialistläkare och vår MLA.

·        Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient.

·        Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med enhetschefen. Chansen är stor att de snart blir verklighet. 

·        Bra villkor och konkurrenskraftig ersättning.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist i barn- och ungdomspsykiatri. Du har ett genuint intresse för neuropsykiatri, är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. För dig är det självklart att sätta patienten i fokus och du har mycket god förmåga att kommunicera och bygga förtroende. Du är ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är:

·        Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser. 

·        Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.

·        Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta medicinsk ledningsansvarig Ioannis Pantziaras via ioannis.pantziaras@modigo.se. 

Så ansöker du

Skicka in ditt CV samt skriv var du är intresserad av att arbeta via ansökningslänken.

 

Kontaktperson

Ioannis Pantziaras

ioannis.pantziaras@modigo.se

0731449706

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %