Utredande psykologer - spontanansökan

Lund, Göteborg, Stockholm och Sundsvall

Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov – både medarbetarnas och patienternas? Drivs du av att göra ett högkvalitativt arbete? Vill du ha fria arbetstider, tydliga mål och möjlighet till bonus? Då kan Modigo vara arbetsplatsen för dig.

Modigo växer ständigt och söker löpande psykologer som ska arbeta med neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för neuropsykiatri och vill ha ett viktigt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och skickliga kollegor. 

Om Modigo

Modigo är en väletablerad vårdgivare och arbetsplats för psykologer, läkare och administrativa medarbetare på fyra orter i Sverige. Vi är specialister inom neuropsykiatri och arbetar inom psykiatrisk öppenvård med utredningar, behandling, rådgivning och föräldrastöd. Våra mottagningar finns centralt i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vi har avtal och gott samarbete med ett flertal regioner.

Om tjänsten

Då vår verksamhet ständigt växer söker vi ytterligare psykologer till våra mottagningar. Arbetet består i att självständigt genomföra gedigna neuropsykiatriska utredningar av barn och/eller vuxna, baserat på evidensbaserade metoder.

På Modigo lägger vi stor vikt vid noggrannhet i samtliga steg i utredningen och genomför alltid breda neuropsykiatriska utredningar. Du samarbetar med psykiatriker och tillsammans tar ni ställning till om patienten uppfyller kriterierna för diagnos.

Tjänsten innebär stor flexibilitet för dig. Du träffar patienter i våra fina, centrala lokaler. När du inte har patientbesök väljer du själv om du vill jobba hemifrån eller på våra mottagningar. Vidare har du stora möjligheter att planera ditt eget arbete, till exempel välja om du ska vara på mottagningen ofta eller bara komma in då och då. Du kan också välja att arbeta hel- eller deltid.

Varför jobba på Modigo?

På Modigo arbetar du i en verksamhet med god struktur och rutiner kring det kliniska arbetet och kollektivavtal, bra pensionslösningar och friskvårdsbidrag för dig som anställd. Här är några anledningar som våra anställda ofta framhåller med Modigo som arbetsgivare:

 • Fokus på kvalitet. På Modigo är det patientnära arbetet i fokus. Cheferna är psykologer med klinisk bakgrund och deras uppgift är att skapa bra förutsättningar för dig som medarbetare. Vi håller nere antalet möten och möteslängden till förmån för det kliniska arbetet. De möten vi har är få och motiverade.
 • Du är omgiven av kompetenta kollegor och erbjuds kontinuerligt kompetenshöjande insatser och utbildningar.
 • Flexibilitet för individuella behov. På Modigo utformar du ditt eget arbete och styr din tid. Det kan handla om att själv planera in när på dagen du har patientbesök – för att få livspusslet att gå ihop – och att arbeta hemifrån när du inte träffar patient. En annan viktig aspekt är att Modigo tar hänsyn till patienternas behov och önskemål, exempelvis genom möjligheten att genomföra utredningar under en kortare, koncentrerad period.
 • Framåtanda och högt i tak. Modigo är en prestigelös organisation som hela tiden utvecklas för patienternas och medarbetarnas bästa. Har du idéer som kan göra verksamheten bättre – prata med din chef. Chansen är stor att de snart blir verklighet.

Om dig

Vi söker dig som har svensk legitimation som psykolog, minst två års yrkeserfarenhet av neuropsykiatriska utredningar samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Vi vet att mångfald berikar oss och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är:

 • Självständig och strukturerad. Du lägger själv upp en plan för ditt arbete, ser till att få jobbet gjort samtidigt som du tar hand om dig själv, till exempel genom tillräckligt med pauser.
 • Trygg i din yrkesroll och kompetens. Du står på egna ben i det kliniska arbetet, samtidigt som du drar nytta av den struktur och kompetens som finns till ditt förfogande på Modigo.
 • Flexibel och nyfiken. Du vill arbeta i en agil verksamhet som ständigt utvecklas. Du är lösningsorienterad och vill, utifrån den givna strukturen, hitta individuella anpassningar för att hjälpa varje patient så bra som möjligt.

Frågor

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta våra enhetschefer

 • Sundsvall – Kristina Edholm 073-1475913
 • Stockholm – Lina Wester Gottlieb 073- 1449 704
 • Göteborg – Anna Gabrielsson 073- 1449 701
 • Lund – Jenny Edbladh 073-1475 901


Ansökan

Välkommen med din spontanansökan! Den kommer att sparas i sex månader, sedan raderas den för att följa personuppgiftslagstiftningen.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
010
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %